Voordelen van achteraf uw auto in het leer bekleden

Uw auto voordeliger in leer laten bekleden

De kosten om het interieur te laten bekleden met leder van een auto uit de gemiddelde klasse (denk aan een golf, astra, peugeot 407 etc.) bedraagt gemiddeld zo'n € 2000,- excl. BTW. Inclusief de BTW betaald u dus al snel meer dan 2500 euro. Als u dit vergelijkt met onze prijzen bespaard u al snel meer dan duizend euro.

Bij ons betaald u dus voor hetzelfde honderden euro's minder!

De meerprijs bij luxere auto modellen kan dan al snel oplopen tot meer dan achtduizend euro! Als u dan vergelijkt wat u bespaard als u de auto achteraf door een specialist laat bekleden, en dan in exact de kleuren welke u wenst scheelt dit heel veel. Het meeste geld wat u weggooit bij luxere auto's zit in de BPM welke meer dan 2500 kan bedragen. Bij lease auto's kan de zakelijke bijtelling ook nog eens zorgen voor inkomens verlies, dit voorkomt u met achteraf inbouw.

Leer in 2e hands auto

Een lederen interieur achteraf inbouwen in een 2ehands auto is een investering die voor langere tijd een meerwaarde kent. Een lederen interieur maakt een occassion bijna als nieuw, zeker als in de auto gerookt is door de vorige eigenaar. U bent in 1 keer af van vieze geuren die hierdoor ontstaan. Het geeft de auto naast een nieuw uiterlijk ook een grote meerwaarde zeker als het een auto is die normaal vaker met leer geleverd wordt of juist hierdoor onderscheidend wordt. Gezien de investeringsgrootte levert het soms nog meer op dan heeft gekost bij een verkoop.

Uw auto in leer laten bekleden?

Laat ons een geheel vrijblijvende offerte opstellen voor het laten bekleden van uw auto, vul onderstaand formulier in:

Naam:
E-mail adres:
Merk auto:
Type auto:
Bouwjaar:
Omschrijving opdracht:
Copyright © 2011 Autobekledingspecialist.nl. Alle rechten voorbehouden.